Leuk werk gezocht?

Als je doet wat je leuk vindt hoef je nooit meer te werken…

Soms zit je al een tijd te denken dat je wel eens wat anders zou willen, je werkt al jaren in hetzelfde bedrijf en zoekt eigenlijk een nieuwe uitdaging.

Die hebben wij voor jou.

Hans van der Meijs bv is een bedrijf dat zich al 20 jaar bezig houdt met circulair bouwen. We kopen en verkopen nieuwe en gebruikte sandwichpanelen en alles wat daarmee te maken heeft. Omdat Circulair bouwen de Toekomst is zoeken we onder andere:

Monteur voor o.a. speedroldeuren en overheaddeuren

Functie

Hans van der Meijs bv is een bedrijf dat zich al 20 jaar bezig houdt met Circulair bouwen. We kopen, verkopen en bouwen met nieuwe en gebruikte sandwichpanelen en alles wat daarmee te maken heeft. Heb je iets met techniek en elektra en zoek je net even die extra uitdaging dan is dit een mooie kans voor je. We plaatsen door het jaar heen veel nieuwe en gebruikte koelcelschuifdeuren, speedroldeuren en Overheaddeuren. Je gaat mee met een ploegbaas die de kneepjes van het vak kent en zo kun je zelf ook door groeien om uiteindelijk ook je eigen klussen met je eigen bus uit te voeren.

Wij vragen

Een enthousiaste collega die elke dag op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Iemand die creatief is en snel kan schakelen.

Wij bieden

Erg afwisselend werk waarbij er geen dag hetzelfde is. Cursussen en opleidingen om jezelf verder te ontwikkelen. Een gezellig team waarmee we elke vrijdag de week afsluiten met een bedrijfsborrel. En natuurlijk een prima salaris dat past bij je functie.

Bij twijfel… gewoon ff een bakkie komen doen.

Want we hebben een leuk jong en dynamisch team die met elkaar altijd de mouwen op stroopt. Nee is geen antwoord en daarom is er altijd wat te beleven met een hoop afwisseling en dynamiek. We sluiten elke vrijdagmiddag met elkaar de week af zodat we ook als het niet op werken aan komt een leuk praatje hebben met elkaar.

Bel met Hans van der Meijs bv op 0174 -254871 of stuur een mail naar info@hansvandermeijs.nl.