Panelenbouw met sandwichpanelen

Op zoek naar nieuwe- of gebruikte sandwichpanelen? Hans van der Meijs B.V. is gespecialiseerd in panelenbouw met nieuwe of gebruikte sandwichpanelen. Via deze methode bouwen we op duurzame wijze – vaak met gerecyclede materialen – diverse ruimtes en scheidingswanden, variërend van koelcellen tot klimaatkamers en van kantoren tot bedrijfskantines.

Bij de meeste opdrachten verzorgen we een totaalpakket; van levering van de sandwichpanelen tot uitvoering van de bouw. Het is daarnaast ook mogelijk om bij ons nieuwe- en gebruikte sandwichpanelen af te nemen voor uw eigen projecten of om uw project als bouwpakket te leveren.

Duurzaam en efficiënt bouwen met sandwichpanelen

Sandwichpanelen bestaan uit twee metalen platen aan de buitenkant en hiertussen een isolatiemateriaal in de vorm van steenwol, polystyreen (oftewel piepschuim) of Polyurethaan/Polyisocyanuraat (PUR of PIR). Door de combinatie van deze duurzame materialen zijn de panelen recyclebaar, zeer sterk, isolerend, brandvertragend en daarmee een zeer duurzaam product. Bovendien is het bouwen met sandwichpanelen vaak een stuk sneller dan reguliere bouw, waardoor bouwen met panelen in veel gevallen voordeliger is.

Diverse type sandwichpanelen

Zoals eerder omschreven zijn de panelen er uiteraard in diverse typen en met verschillende dikten en isolatiematerialen. Samen met U kunnen we de toepassing bekijken en het bijbehorende type bepalen. De panelen kunnen o.a. worden gebruikt voor gevels, daken, koel en vriescellen, brandwerende wanden, scheidingswanden, geluidwerende wanden enz. De panelen zijn natuurlijk ook verkrijgbaar met verschillende profileringen, kleuren en afwerkingen wat de veelzijdigheid nog maar eens benadrukt.

Demontage en inname sandwichpanelen

We demonteren netjes en vakkundig uw (koelcel) panelen. Het geheel wordt bezemschoon bij U opgeleverd. Daarna slaan we de materialen op in onze loods, zodat we deze voor het volgende project weer op maat kunnen maken en hergebruiken.

Vervangen dak/asbest saneren

Ook wanneer u het dak van uw bedrijfsruimte laat vervangen, kunt u denken aan panelenbouw. Allereerst kunnen we het oude dak voor u laten verwijderen en – indien nodig – asbest voor u laten saneren. Vervolgens leveren en plaatsen we een nieuw dak van geïsoleerde sandwichpanelen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.