Leuke stage gezocht?

Die hebben wij voor jou.

Hans van der Meijs bv is een bedrijf dat zich al 20 jaar bezig houdt met Circulair bouwen. We kopen, verkopen en bouwen met nieuwe en gebruikte sandwichpanelen en alles wat daarmee te maken heeft. We zoeken constant naar jong talent om onze kennis en enthousiasme over te dragen. We bouwen kleinere en grote projecten van sandwichpanelen. Van koelcel tot overslagloods en van scheidingswand tot kroeg, zolang het met sandwichpanelen kan maken we het. We hebben verschillende mogelijkheden voor stagiaires en kunnen kijken wat het beste bij jou en je opleiding past.

Wij vragen
Een enthousiaste stagiair die elke dag op zoek is naar een leuke en leerzame stage in een dynamische werkomgeving.

Wij bieden
Erg afwisselend werk waarbij er geen dag hetzelfde is. Een gezellig team waarmee we elke vrijdag de week afsluiten met een bedrijfsborrel. Wij hebben stage plaatsen beschikbaar in diverse werkvelden. Denk bijvoorbeeld aan werkvoorbereiding, tekenwerk, verkoop, secretariaat, mee op klus of werkzaamheden in de loods.

Bij twijfel… gewoon ff een bakkie komen doen.

Want we hebben een leuk jong en dynamisch team die met elkaar altijd de mouwen op stroopt. Nee is geen antwoord en daarom is er altijd wat te beleven met een hoop afwisseling en dynamiek. We sluiten elke vrijdagmiddag met elkaar de week af zodat we ook als het niet op werken aan komt een leuk praatje hebben met elkaar.

Bel met Peter van den Berg op 0174 -254871 of stuur een mail naar peter@hansvandermeijs.nl.