Leuk werk gezocht?

Als je doet wat je leuk vind hoef je nooit meer te werken…

Soms zit je al een tijd te denken dat je wel eens wat anders zou willen, je werkt al jaren in hetzelfde bedrijf en zoekt eigenlijk een nieuwe uitdaging.

Die hebben wij voor jou.

Hans van der Meijs bv is een bedrijf dat zich al 20 jaar bezig houdt met circulair bouwen. We kopen en verkopen nieuwe en gebruikte sandwichpanelen en alles wat daarmee te maken heeft. Omdat circulair bouwen de toekomst is zoeken we onder andere:

Voorman

Functie
Hans van der Meijs bv is een bedrijf dat zich al 20 jaar bezig houdt met Circulair bouwen. We kopen, verkopen en bouwen met nieuwe en gebruikte sandwichpanelen en alles wat daarmee te maken heeft. We hebben verschillende buitenploegen die op klus gaan, om zo de mooiste projecten te bouwen. We verwachten dat je ondernemend, leidinggevend en oplossingsgericht bent. Een ploeg bestaat bij ons uit een ploegbaas en 1 of 2 collega’s. Je hebt direct klantcontact en zorgt dat het project soepel verloopt.

Wij vragen
Een enthousiaste collega die de verantwoording van zijn eigen buitenploeg op zich neemt. Ervaring in sandwichpanelen is mooi meegenomen maar niet noodzakelijk, wij leren je graag alle kneepjes van het vak.

Wij bieden

  • Een uitdagende verantwoordelijke functie met doorgroeimogelijkheden inclusief pensioenregeling.
  • Een prima salaris dat past bij je functie.
  • Een enige echte eigen nieuwe Hans van der Meijs werkbus ter beschikking!
  • Een gezellig team waarmee we elke vrijdag de week afsluiten met een bedrijfsborrel.

Bij twijfel… gewoon ff een bakkie komen doen.

Want we hebben een leuk jong en dynamisch team die met elkaar altijd de mouwen op stroopt. Nee is geen antwoord en daarom is er altijd wat te beleven met een hoop afwisseling en dynamiek. We sluiten elke vrijdagmiddag met elkaar de week af zodat we ook als het niet op werken aan komt een leuk praatje hebben met elkaar.

Bel met Hans van der Meijs bv op 0174 -254871 of stuur een mail naar info@hansvandermeijs.nl.