Over Hans van der Meijs B.V.

Het kantoor van Hans van der Meijs B.V. is gebouwd door eigen mensen met hergebruikte sandwichpanelen en andere materialen. Dit typeert het bedrijf dat in 2001 door Hans van der Meijs werd opgestart en nu gevestigd is in Hoek van Holland. Peter van den Berg is in 2014 in de zaak gekomen als compagnon en rechterhand van Hans.

Passie voor recyclen en hergebruiken van duurzame materialen

We hebben een passie voor het recyclen en hergebruiken van duurzame materialen. Wij werken creatief met panelen en koelinstallaties en dat maakt ons – in Nederland én daarbuiten – één van de weinige bedrijven in deze sector waarvan het businessmodel zo geënt is op duurzaamheid en recycling. In veel gevallen is het ook efficiënt en – zeker ook voor onze klanten kostentechnisch interessant – om een combinatie van nieuwe en gebruikte materialen toe te passen. Daarnaast is onze visie op dit vlak terug te zien in onze milieustraat waar afval nauwkeuring wordt gescheiden.

Zeer gemotiveerde mensen

Het bedrijf wordt gerund door Hans en zijn compagnon Peter; samen begeleiden ze het team op kantoor en op de werkvloer (zowel op locatie als in de eigen werkplaats). Doordat we oplossingsgericht te werk gaan en korte lijnen houden met onze klanten, leveranciers en collega’s, functioneert het bedrijf efficiënt. Met ons team van zeer gemotiveerde mensen, waarvan de meeste mensen intern zijn opgeleid, werken we voor tal van aansprekende opdrachtgevers in binnen en -buitenland; voornamelijk in Nederland, België, Duitsland en het Verenigd Koningrijk.

VCA * gecertificeerd

Hans van der Meijs B.V. is sinds 2007 VCA * gecertificeerd. Hiermee geven we aan dat de veiligheid in ons bedrijf serieus wordt genomen en hier aandacht aan wordt besteed.