Leuk werk gezocht?

Als je doet wat je leuk vindt hoef je nooit meer te werken…

Soms zit je al een tijd te denken dat je wel eens wat anders zou willen, je werkt al jaren in hetzelfde bedrijf en zoekt eigenlijk een nieuwe uitdaging.

Die hebben wij voor jou.

Hans van der Meijs bv is een bedrijf dat zich al 20 jaar bezig houdt met circulair bouwen. We kopen en verkopen nieuwe en gebruikte sandwichpanelen en alles wat daarmee te maken heeft. Omdat circulair bouwen de toekomst is zoeken we onder andere:

Koning zetwerk

Functie
Hans van der Meijs bv is een bedrijf dat zich al 20 jaar bezig houdt met Circulair bouwen. We kopen, verkopen en bouwen met nieuwe en gebruikte sandwichpanelen en alles wat daarmee te maken heeft. We hebben een zetbank en knipbank van Safan Darley staan en verwachten dat je hiermee de zetwerk afdeling naar je hand zet. Je hebt direct contact met de klanten maar ook met onze buitenploegen. Je zorgt voor het zetwerk maar ook voor de in en verkoop van materiaal.

Wij vragen
Een enthousiaste collega die de verantwoording voor het zetwerk op zich wil nemen in de loods.

Wij bieden
Een uitdagende verantwoordelijke functie met doorgroeimogelijkheden. Een gezellig team waarmee we elke vrijdag de week afsluiten met een bedrijfsborrel. Een prima salaris dat past bij je functie.

Bij twijfel… gewoon ff een bakkie komen doen.

Want we hebben een leuk jong en dynamisch team die met elkaar altijd de mouwen op stroopt. Nee is geen antwoord en daarom is er altijd wat te beleven met een hoop afwisseling en dynamiek. We sluiten elke vrijdagmiddag met elkaar de week af zodat we ook als het niet op werken aan komt een leuk praatje hebben met elkaar.

Bel met Hans van der Meijs bv op 0174 -254871 of stuur een mail naar info@hansvandermeijs.nl.