In opdracht van Versland Selection BV hebben we de afgelopen maanden diverse werkzaamheden in en aan het bedrijfsgebouw uitgevoerd. Zo hebben we een uitbreiding gemaakt aan de zijkant van het pand. We verzorgen voor de uitbreiding een betonvloer met een oppervlakte van ca. 400 m2, de gehele staalconstructie en de sandwichpanelen voor de gevels en het dak. Deze bedrijfsruimte hebben we luchtdicht gebouwd, zodat het in de toekomst als koelruimte gebruikt kan worden.

Verder vervangen we 3 bestaande kleinere koelcellen voor 3 grote nieuwe koelcellen waardoor er uiteindelijk 9 identieke cellen naast elkaar komen. Totale afmetingen van de koelceluitbreiding: 45 x 24 x 6.5 m (lxbxh). De koelcellen worden gebouwd met nieuwe PIR panelen op een door ons aangebrachte betonnen opstorting. Deze opstorting dient direct als aanrijdbeveiliging en montage voor de nieuwe stellingen.

Per cel leveren en plaatsen we een nieuwe koelschuifdeur, een snelloopdeur en 24 stuks Led lampen. De koeltechniek en de stellingen zullen door derden worden verzorgd.

Overigens wordt over de volledige lengte van de hal de ruimte tussen de 9 stuks koelcellen en het dak van de hal dichtgezet met geïsoleerde sandwichpanelen. Hierdoor zal de halkoeling veel efficiënter gaan worden. Totale lengte wat we dichtzetten met panelen is 135 m1.

Aan de andere zijde van het bedrijfspand hebben we een stofdichte opslagvloer met de afmetingen van 22 x 10 m gemaakt boven de sorteerruimte. Deze ruimte is bereikbaar middels panelenschuifdeuren. De opslagruimte wordt gebruikt voor voorraad verpakkingsmaterialen.

Met al deze aanpassingen en uitbreidingen is Versland weer klaar voor de toekomst!