Project omschrijving

Afgelopen tijd zijn onze mensen druk bezig geweest met de bouw van het nieuwe sales kantoor met toiletruimten en een kantine voor Berg Roses.

“we willen onze verkopers dicht bij onze rozen hebben en onze klanten netjes ontvangen….” dat was onze uitdaging.

Uiteindelijk hebben we een kantoor boven in de koelcelruimte gerealiseerd. Dit kantoor is op een verdiepingsvloer gezet die is gemaakt van een staalconstructie welke 4 meter hoog is. Natuurlijk is de vloer ook geïsoleerd en de wanden zijn van sandwichpanelen zodat het snel en efficiënt gebouwd kan worden met de juiste isolatiewaarde. De kantoorruimtes zijn aan de binnenzijde keurig afgewerkt met een systeemplafond en er zijn energiezuinige inverters geplaatst voor de verwarming en de koeling van de ruimte. Natuurlijk is ook deze verbouwing Circulair uitgevoerd waarbij er gebruik is gemaakt van nieuwe en gebruikte materialen.