Bij het team van Hans van der Meijs BV lopen een groot aantal medewerkers met verschillende achtergronden. Zo ook onze Ed. Ed heeft 8 jaar in het constructie lassen gewerkt. Na deze jaren heeft Ed nog eens 10 jaar de verkoop buiten dienst bij een las technische groothandel gedaan en de opleiding tot lascoördinator gevolgd. Ook heeft Ed nog een jaar bij een offshore bedrijf gewerkt.

Wij vroegen aan Ed of hij zijn andere collega’s van Hans van der Meijs BV meer wilde toelichten over de lasmachine bij ons in de hal. Deze machine heeft Ed destijds aan ons verkocht toen hij in de verkoop zat, dus natuurlijk wilde hij dat! En zo brak de vrijdagochtend aan, en gaf hij zijn collega’s Koos, Andris en Sergejs tekst en uitleg over de lasmachine zelf, wat lassen inhoud, waar op te letten, wat wil je bereiken en hoe wil je dat bereiken.

“Ik vond het erg leuk om een stukje kennis te kunnen delen met deze mannen. Ik zeg altijd: Kennis is macht, maar kennis delen is een  kunst. En daar hou je een veel beter gevoel aan over.” Zo luidde Ed over deze geslaagde ochtend.