Ook dit jaar hebben we weer de hulp gevraagd van @stichtingzorgkwekerijmaasdijk voor onze eindejaars relatiegeschenken.

De zorgkwekerij zet zich in voor mensen met afstand van de arbeidsmarkt. De mensen komen hier voor dagbesteding en willen graag meedoen aan het realiseren van mooie projecten.

Zo zijn we met het idee gekomen om een insectenhotel te maken, een geweldige uitdaging voor hen! Wij zorgden voor op maat gezaagd circulair bouwmateriaal en de mensen bij van Mil zorgden voor de natuurlijke materialen om zo de insectenhotels op te vullen.

En zo gingen we aan de slag!: Meten met gebruik van een mal, met een priem gaatjes slaan, heeeeeel veeeel gaten boren, zagen, schroeven, takken binden, tekst branden op het hout, noem het allemaal maar op! Werkelijk iedereen heeft meegeholpen.

Nu kan het niet anders dan dat we ENORM trots zijn op het eindresultaat! Mooi om op deze manier een steentje bijdragen voor de zorgkwekerij en aan moeder natuur, in de vorm van een gift voor onze relaties, en een leuke uitdaging voor de mensen bij van Mil.

Omdat bij ons het gebruik van circulair materiaal een grote rol speelt, is het super om dit ook tot uiting te kunnen brengen in ons eindejaars relatiegeschenk.

Tot slot: Bedankt voor de samenwerkingen afgelopen jaar, en een mooi 2024 toegewenst.