Vanaf heden is onze collega Roger Vos niet meer werkzaam bij Hans van der Meijs B.V. Zijn verkoop taken zullen per 1 mei overgenomen worden door onze nieuwe collega Ed de Gier. We denken dat Ed een goed technisch onderlegde, kundige en enthousiaste vakman is.

Ed stelt zich alvast aan u voor:

Mijn naam is Ed de Gier, ik ben 52 jaar en woon samen met mijn vrouw Diana en mijn zoon Jeffrey in het Westlands dorp De Lier. Onze dochter Kelly heeft haar studie in Denemarken afgerond en heeft daar haar uitdaging gevonden.

Mijn hobby’s zijn; genieten van het leven, kleine vakanties naar het mooie Noorden, Oldtimers (met name Alfa Romeo’s), de vereniging ‘’Het Barrel’, Formule 1 en de buitenkeuken de Big Green Egg met vele mooie en lekkere recepten.

Mijn interesses zijn altijd al techniek / constructie werken geweest. Ik ben eerst servicemonteur bij een kassenbouwbedrijf geweest en daar werd ik later uitvoerder.

In de 10 jaar daarna ben ik actief geweest bij een constructiebedrijf in hekwerken, trappen en bordessen. Toen bouwde ik af en toe al wat voor Hans van der Meijs B.V. Hierna heb ik 10 jaar gewerkt bij Hatek lastechniek als lastechnisch adviseur en deed ik verkoop in de buitendienst. De stap om bij Hans van der Meijs B.V. te gaan werken is dus niet zo vreemd voor de mensen die mij al kennen.

Juist al dat nieuwe (met de mogelijkheid om met gebruikt materiaal te werken) is precies wat ik leuk en uitdagend vind. Ik hou niet van routine en standaard procedures maar juist van met elkaar de juiste oplossing zoeken. Ik hoop bij Hans van der Meijs B.V. op een mooie en langdurige loopbaan.

Met vriendelijke groet,

Ed de Gier