“In 2050 móeten we circulair werken. We kunnen niet wachten tot ‘end-of-life’; we moeten NU aan de slag.” – Gerwin van Rossem en Peter v.d. Berg over sneeuwballen in de bouw

SAMENWERKEN = DE KETEN VERSTERKEN – In dit interview praten Gerwin van Rossem (Kingspan Insulation Nederland) en Peter van den Berg (Hans vd Meijs BV) over garantie, regelgeving, het leveren as a service en.. de terugkeer van het ambacht.

TOEKOMSTBESTENDIGE BOUWPLAATS – In 2050 is de bouw circulair. Door die enorme ambitie ontstaan verschillende soorten oplossingen; van modulair bouwen tot werken met hoogwaardig her te gebruiken materiaal. Dat laatste komt in gigantische hoeveelheden vrij, en ermee werken is vrijwel CO2-neutraal – maar: hoe pak je dat aan?

DE KRACHT VAN DE KETEN – BAM Bouw en Techniek en BlueCity bundelen hun krachten om circulariteit in de bouw, met name door hoogwaardig hergebruik, te verwezenlijken. Daarvoor is iedereen in de keten nodig. Hoe krijg je ze mee, en wat betekent dat voor het proces?

#circulairbouwen #circulairebouw #HansvanderMeijsBV #Kingspan #BAMbouwentechniek #bluecity010 #rotterdam #toekomstbestendigebouwplaats