Leuk werk gezocht?

Als je doet wat je leuk vind hoef je nooit meer te werken…

Soms zit je al een tijd te denken dat je wel eens wat anders zou willen, je werkt al jaren in hetzelfde bedrijf en zoekt eigenlijk een nieuwe uitdaging.

Die hebben wij voor jou.

Hans van der Meijs bv is een bedrijf dat zich al 20 jaar bezig houdt met circulair bouwen. We kopen en verkopen nieuwe en gebruikte sandwichpanelen en alles wat daarmee te maken heeft. Omdat Circulair bouwen de Toekomst is zoeken we onder andere:

Loodsbaas

Functie
Hans van der Meijs bv is een bedrijf dat zich al 20 jaar bezig houdt met Circulair bouwen. We kopen, verkopen en bouwen met nieuwe en gebruikte sandwichpanelen en alles wat daarmee te maken heeft. Je bent het aanspreekpunt in de loods. Je houdt de voorraden bij en ontvangt en helpt klanten in de loods. Je zorgt voor de organisatie van de buitenploegen en de materialen hiervoor. Organisatie van vervoer materialen, hoogwerkers en heftrucks horen ook bij de werkzaamheden. Kortom organisatorisch een uitdagende en verantwoordelijke maar ook veelzijdige baan et veel vrijheid.

Wij vragen
Een enthousiaste collega die een uitdaging niet uit de weg gaat en goed kan communiceren en organiseren.

Wij bieden
Een uitdagende verantwoordelijke functie met doorgroeimogelijkheden. Een gezellig team waarmee we elke vrijdag de week afsluiten met een bedrijfsborrel. Een prima salaris dat past bij je functie.

Bij twijfel… gewoon ff een bakkie komen doen.

Want we hebben een leuk jong en dynamisch team die met elkaar altijd de mouwen op stroopt. Nee is geen antwoord en daarom is er altijd wat te beleven met een hoop afwisseling en dynamiek. We sluiten elke vrijdagmiddag met elkaar de week af zodat we ook als het niet op werken aan komt een leuk praatje hebben met elkaar.

Bel met Hans van der Meijs bv op 0174 -254871 of stuur een mail naar info@hansvandermeijs.nl.