Persbericht

d.d. 10-08-2017 artikel in het Hele Westland.


18-07-2017

Artikel in nieuwsbrief van Claddingpoint over Hans van der Meijs


26-05-2017

Artikel Bloemen en Plantennieuws

Hans van der Meijs bouwt nieuwe buitenkoelcel voor plantenkwekerij Valstar

Hans van der Meijs heeft de opdracht gekregen van Plantenkwekerij Valstar om een nieuwe buitenkoelcel te bouwen. Deze bestaat uit een voorraadcel, een stekcel en een knipcel.Met ongeveer 25 mensen doen de mensen van Plantenkwekerij Valstar hun uiterste best om de best mogelijke pot- en groenteplanten te leveren. Sinds 1908 is de familie Valstar bezig in de glastuinbouw. Ooit is de plantenkwekerij begonnen met plat glas op een heel klein tuintje. Ruim een eeuw later en twee generaties verder is de plantenkwekerij gevestigd op vijf hectare en voorzien van de modernste technieken.Met de uitbreiding van een tweede locatie aan de Naaldwijkseweg voor de teelt van potrozen is er besloten om op een buitenlocatie tegen de bestaande gevel een buitencel van ca 250 m2 te plaatsen. De cel bestaat uit een grote voorraadcel met een temperatuur van 4 graden, een stekcel met een temperatuur van 2 graden en een knipcel. Het geheel is voorzien van een op schot gelegd buitendak, dit om de zoninstraling tegen te gaan. Er is een aluminium goot gemonteerd zodat het naadloos aansluit op de bestaande bebouwing en water snel af te voeren.De koelcel is gebouwd van 150 mm dikke nieuwe sandwichpanelen. De installaties zijn hergebruikte gereviseerde installaties welke voor een tweede leven zijn geïnstalleerd met een milieuvriendelijk koudemiddel. Ook heeft Hans van der Meijs de cellen voorzien van LED verlichting, waardoor de warmte van de TL verlichting niet terug gekoeld hoeft te worden. Bovendien is LED verlichting energiezuiniger.

Publicatiedatum: 24-5-2017


25-04-2017

Artikel Bloemisterij.


30-01-2017

Hans van der Meijs BV in AGF nieuws!

Greenco gaat brandwerend in Honselersdijk

De productielocatie van Greenco te Honselersdijk is onlangs aangepast door Hans van der Meijs koelcellen / panelenbouw. Een grote geconditioneerde verwerkingsruimte, droogruimte, technische ruimte, opslagruimtes, toiletten, koelcel en het leveren en plaatsen van diverse kantoorruimtes met een totale vloeroppervlakte van 4200m2 behoorden tot de opdracht.Greenco is gespecialiseerd in de productie en verpakking van snacktomaten, snackpaprika's en snackkomkommers. De aanpassing van de productielocatie is nodig om goed mee te kunnen bewegen met de groei.

De ruimtes zijn allemaal gebouwd met nieuwe hoogwaardige sandwichpanelen. Door de grote omvang van het project zijn er brandcompartimenten in het complex toegepast, waardoor er met bouwmaterialen gewerkt werden welke voorzien zijn van brandcertificaten zoals PIR- en steenwolpanelen. Ook diverse deuren en ramen zijn brandwerend uitgevoerd.
Voor meer informatie over nieuwe maar ook voor gebruikte sandwichpanelen en -deuren:

Hans van der Meijs BV
www.hansvandermeijs.nl


16-01-2017

Hans van der Meijs BV in bloemen en planten nieuws!

Hans van der Meijs klaart klus

P. van Dam & Zn breidt koelcellen uit van 400 naar 1800 m2

Op het terrein van ’s werelds grootste bloemenveiling, Flora Holland bevindt zich te Honselersdijk sinds 1999 het bedrijf P. van Dam & Zn. BV. De locatie van dit Westlandse bedrijf heeft een oppervlakte van meer dan 5000m2 en was anno 2017 toe aan een uitbreiding van het koelcellencomplex.


Met medewerking van Hans van der Meijs bv is ervoor gekozen om de 2 bestaande koelcellen met een totaal vloeroppervlakte van ca. 400m2 netjes in fasen te demonteren en de panelen en deuren hiervan her te gebruiken voor de nieuw te bouwen cel van ca 1800m2. Het tekort aan panelen is aangevuld met nieuwe panelen. Een gedeelte van het koelcelplafond is dusdanig verstevigd met spanten zodat er opslag op mogelijk is. Hierdoor ontstaan er extra vierkante meters opslag die voor de bedrijfshal weer benut kunnen worden.Ook over de verlichting is nagedacht: er zijn in totaal 100 stuks nieuwe LED lampen gemonteerd. De 2 bestaande koelinstallaties zijn voor hergebruik ingenomen en er is een goede gebruikte koelinstallatie met nieuwe Bitzer compressors en nette gereviseerde dubbelzijdige Helpman verdampers geleverd en aangesloten voor deze cel.
Het koudemiddel is een milieu vriendelijk koudemiddel. Op deze manier is er optimaal gebruik gemaakt van het hergebruiken van materialen, een mooie gezamenlijke stap in de richting van een circulaire economie.

Voor meer informatie:
P. van Dam & Zn. BV
Middel Broekweg 39
2675 KD Honselersdijk
T: 0031 174 638787
F: 0031 174 638777
E: info@pvandambv.nl
www.pvandambv.nl


Hans van der Meijs BV
Nieuw Oranjekanaal 85
3151 XL Hoek van Holland
T: 0174-254871
E: info@hansvandermeijs.nl
www.hansvandermeijs.nl


PERSBERICHT IN AGF NIEUWS 19-05-2016

Van volledige bouwprojecten tot geconditioneerde ruimtes

Hans van der Meijs realiseert diverse bouwactiveiten bij AGF-bedrijven

hansvdmeijsbv.jpgHans van der Meijs BV heeft de nodige expertise opgebouwd in de verzorging van bouwactiviteiten voor met name AGF-bedrijven. Tot het takenpakket behoren onder andere het verbouwen van bestaande bedrijfspanden en het monteren van nieuwe geconditioneerde ruimtes. De onderneming verzorgt volledige turn-key bouwprojecten, maar draait zijn hand niet om voor 'kleinere' opdrachten.

Momenteel realiseert het bedijf de uitbreiding van de bestaande snijkeuken bij Rungis BV te Barendrecht. Dit project is turn-key aangenomen, waarbij onderdelen zoals vloeren, goten, panelen, deuren, verlichting, waterleiding, verdiepingsvloer en koeltechniek in het pakket zitten.

versland2.jpg
Uitbreiding bestaande snijkeuken bij Rungis BV

Ook bij Peq Perfect & Quick Packaging in De Lier staan er montagebussen op het terrein, voor de bouw van een nieuwe kantineruimte.

In Poeldijk loopt een opdracht voor Versland Selection BV. Hier wordt een totale renovatie van het bedrijfspand gerealiseerd, waarbij onder andere deuren, koelcellen en de kantine onder handen worden genomen.

In juli 2016 verzorgt de firma voor A.N. Boekel Handel BV het panelenwerk voor hun nieuwe bedrijfspand op bedrijvenpark Breekland te Oud-Karspel. Hier zullen onder andere de koelcellen, droogkamers en fustopslag worden opgeknapt. In totaal worden op dit project zo'n 7.000 m² nieuwe sandwichpanelen gemonteerd.

Bij Snijpunt te De Lier realiseerde het bedrijf vorige week de bouw van een nieuwe koelcel en een aanpassing van de entree van de productiehal.

Er zijn ook buitenlandse opdrachtgevers. In Oostenrijk werd bij Zeiler Gemusevertrieb GmbH een grote nieuwe koelcel gerealiseerd. Daar werd ook een nieuwe halkoeling gemonteerd.

versland.jpg

Voor meer informatie:
Hans van der Meijs BV
Nieuw Oranjekanaal 85
3151 XL Hoek van Holland
T: +31 (0)6 51 05 53 17
W: www.hansvandermeijs.nl

Publicatiedatum: 19-5-2016


PERSBERICHT IN AGF NIEUWS 28-10-2015

Versland Selection bouwt aan een ‘duurzame toekomst’.

Op 1 januari 2015 heeft Versland haar gehuurde bedrijfshal in Poeldijk
gekocht van de verhuurder Vastgoed Exploitatiemaatschappij Poeldijk Noord B.V.
Direct na deze aankoop is besloten het bestaande bedrijfscomplex aan te passen aan
de wensen en eisen van deze tijd en gezamenlijk met de hieronder vermelde aannemers is nu een start gemaakt met de 1e fase van deze werkzaamheden.

Tijdens deze 1e fase wordt door Hans van der Meijs B.V. en Van Kempen Koeltechniek en
diverse andere bouwpartijen een complete renovatie bewerkstelligd waarbij o.a. asfaltvloer,
sandwichpanelen en koeltechniek worden vervangen.

De bedrijfshal van zo’n 9000 m2 groot wordt volledig aangepakt.
Tevens vindt er een herinrichting van de waslijnen plaats (van o.a. Veldsla, Rucola en Radijs) en wordt de waterzuiveringsinstallatie volledig vernieuwd.

Bovenstaande werkzaamheden worden in nauw overleg tussen de verschillende partijen uitgevoerd, aangezien er tijdens de bouw gewoon doorgewerkt wordt door de mensen van
Versland Selection B.V.

De planning is dat de bovenstaande werkzaamheden begin maart 2016 zullen worden afgerond.

Publicatiedatum: 28-10-2015
Copyright: www.agf.nl


PERSBERICHT IN AGF NIEUWS 27-05-2015

Tholen – Hoewel Hans van der Meijs uit Hoek van Holland ook veel nieuwe en gebruikte koelcellen, sandwichpanelen, koelceldeuren en koelinstallaties buiten het Westland levert, kreeg het bedrijf dit jaar een echte Westlandse klus met het leveren van 6.350 m2 aan nieuwe sandwichpanelen voor de groothandelsunits van het overdekte Food Center Westland in Poeldijk.

Herwi Rijsdijk van ABC Westland toont zich tevreden over het geleverde werk van Hans van der Meijs. “Uit de aanbesteding kwam Hans van der Meijs BV er erg voordelig uit. Het bedrijf had weleens een kleine wandverplaatsing voor ons verzorgd, maar dit was de eerste grote klus en het is prima bevallen. Van der Meijs is echt een kwaliteitsbouwer en heeft alles keurig afgewerkt tot de aanrijdbeveiliging aan toe. Daarbij liep de communicatie op een prettige manier.”

Voor meer informatie:
Hans van der Meijs BV
Nieuw Oranjekanaal 85
3151 XL Hoek van Holland
Mob: 06-55752071
info@hansvandermeijs.nl

Publicatiedatum: 27-5-2015
Auteur: Izak Heijboer
Copyright: www.agf.nl


PERSBERICHT IN AGF NIEUWS 18-05-2015

Tholen – Logistiek dienstverlener Freight Line Europe is gespecialiseerd in het transport van versproducten, voornamelijk van en naar het Verenigd Koninkrijk. In De Lier beschikt de transporteur over een grote temperatuursgecontroleerde loods, waar klanten gebruik kunnen maken van de op- en overslagfaciliteiten.

Onlangs heeft Hans van der Meijs BV een viertal grote koelcellen op de nieuwe locatie van Freight line geïnstalleerd voor het koelen van AGF-producten. De koelcellen hebben een totale oppervlakte van 38,5 x 14,8 x 7 meter (lengte, breedte, hoogte). In het pand is voor de 4 koelcellen een gebruikte, gereviseerde koelinstallatie geïnstalleerd.

Bij de installatie werkte Hans van der Meijs bv met een combinatie van nieuwe en nette gebruikte materialen om het prijstechnisch zo interessant mogelijk te houden. Bovendien dragen we met het hergebruik van materialen zoals sandwichpanelen en deuren een steentje bij voor een beter milieu.

Hans van der Meijs levert nieuwe en gebruikte koelcellen, sandwichpanelen, koelceldeuren en koelinstallaties. Het bedrijf uit Hoek van Holland is buiten het Westland ook actief in heel Nederland en het buitenland.

Voor meer informatie:
Hans van der Meijs BV
Nieuw Oranjekanaal 85
3151 XL Hoek van Holland
Mob: 06-55752071
info@hansvandermeijs.nl
www.hansvandermeijs.nl

Freight Line Europe
Jogchem vd Houtweg 2a
2678 AG De Lier
Tel: +31 (0)174 520010
Fax: +31 (0)174 511010
info@freightlineeurope.com
www.freightlineeurope.com

Publicatiedatum: 18-5-2015
Auteur: Izak Heijboer
Copyright: www.agf.nl


PERSBERICHT IN AGF NIEUWS 22-05-2014

Op dit moment zijn de mannen van Hans van der Meijs BV druk bezig met het bouwen van de nieuwe koelcellen voor Dammes Laban aan de Klappolder in Bleiswijk. Er worden totaal 6 afzonderlijke koelcellen gerealiseerd met een corridor ertussen en een grote klimaat ruimte ervoor. Ook wordt er een rijpcel gebouwd voor het rijpen van fruit. Hans van der Meijs BV verzorgt hiervoor de panelenbouw. De koelinstallaties worden gerealiseerd door van Kempen Koudetechniek.

Het totale oppervlak van het plan behelst ca. 45 x 75 meter en de ruimten zijn ca. 8 meter hoog. Hierdoor is er op dit moment opslagruimte in de koelcellen voor ruim 1800 palletplaatsen. Bijzonder aan de opbouw van het plan is dat de bestaande staalconstructie is blijven staan en dat hierna 200mm dikke PIR sandwichpanelen als dakbeschot op de staalconstructie zijn geplaatst wat meteen het dak van de koelcellen wordt. Dit levert een aardige besparing in de bouwkosten op maar is ook gedaan vanwege de hoogte waardoor het gebouw 3 palletplaatsen hoog blijft.
Deze keuze vergt natuurlijk wel een hoop aandacht in de bouw vanwege het mogelijk ontstaan van koudebruggen.

De strakke planning en de vele bijzondere details maken het een ingewikkeld en bewerkelijk project maar de eerste koelcellen zijn gereed en de mensen van Hans van der Meijs BV zijn ervan overtuigd dat DL Fresh Logistics hiermee een mooie stap voor de toekomst maakt.

Publicatiedatum: 22-5-2014